Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Neuništivi Filip Ude, najbolji hrvatski gimnastičar koji u svojoj karijeri ima olimpijsko, svjetsko i europsko srebro na konju s hvataljkama i u 36. nastavlja s nizom vrhunskih rezultata. Nakon finala Europskog, Ude je sličan poduhvat ponovio i na Svjetskom prvenstvu koje se krajem listopada i početkom studenoga održava u engleskom Liverpoolu.

U jučerašnjim kvalifikacijama smireno je odradio svoju vježbu i od sudaca dobio ocjenu 14.400 što je bilo dovoljno za sveukupno sedmo mjesto i plasman u veliko finale. Naš gimnastički pulen u dogovoru sa svojim trenerima Mariom Vukojom i Igorom Kriajimskim smanjio je početnu ocjenu na 5.800  izbacivši element ruska kola. Pokazalo se to dobrim odabirom jer je vježbu odradio skoro pa savršeno i za prikazano dobio visokih 8.600. Vidno oduševljen Ude nije krio koliko mu znači ovaj rezultat: „Još mi je nestvarno jer znam koliko poteškoća sam imao na treninzima i još sam k tome smanjio vježbu, ali i opet mi je to bilo dovoljno za finale i potvrdu da sam s toliko godina među osam najboljih na svijetu. To je pokazatelj da se može uspjeti bez obzira na godine“.

Podium trening u subotu već je pokazao da je Filip spreman za odličan nastup. Ni dva dana kasnije nije razočarao. „Već sam na prvom elementu, na škarama osjetio da imam dosta snage. Konj je jako zahtjevna sprava i troši puno energije, ali ja sam znao da ću odraditi do kraja. Japanci i Kinezi su se gasili prema kraju nastupa koji traje tridesetak sekundi. Sprava proizvođača Gymnova zahtjeva 30 posto više snage i tu su oni, koji su bili favoriti, kiksali. Tko oduvijek ne trenira na tom konju ima  problema. Konačno sam savladao tog proizvođača i izuzetno mi je drago mi zbog uspjeha. Godinama me otpisuju, a ja se uvijek vraćam. Znam da sam u vrhu i tu mogu sigurno ostati još par godina“ rekao je.

Vremena za pretjerano slavlje nije bilo jer iako je naš gimnastičar svoj nastup imao poslijepodne mora je čekati nastup vježbača u posljednjim subdivizijama tako da je i službenu potvrdu plasmana među osmoricu najboljih na planetu saznao tek iza 23 sata po hrvatskom vremenu. Finale SP na rasporedu je u subotu 5. studenoga od 15,20 sati.

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter