Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Filip Ude zauzeo je peto mjesto u finalu konja s hvataljkama na Svjetskom kupu u Bakuu, no ono puno bitnije, izborio je plasman na Svjetsko prvenstvo kojemu je na jesen domaćin Liverpool. Uz Filipa, isto su uspjeli i Aurel Benović na parteru te Tin Srbić na preči.

Četiri turnira Svjetskog kupa koja su iza nas, Cottbus (Ude zlatni, Benović i Srbić srebrni), Doha (Benović brončani, Srbić zbog ozljede odustao od finala), Cairo i Baku (Ude 5.), bili su kvalifikacijski za SP, a iako pokošeni ozljedama, hrvatski reprezentativci uspjeli su osigurati čak tri norme za Liverpool. Ude je skupio 54, Benović 45, a Srbić 33 kvalifikacijska boda. Nova prilika za plasirati se u Liverpool biti će u kolovozu na Europskom prvenstvu u Münchenu.

Filip, član GK Marijan Zadravec Macan, danas je u svom 64. finalu Svjetskog kupa u karijeri odradio start 5.5 i bio ukupno peti s ocjenom 14.200. Slavio je najbolji konjaš u ukupnom poretku SK, Kazahstanac Nariman Kurbanov (14.633), srebrni je Albanac Matvei Petrov (14.466), a brončani Francuz Cyril Tommasone (14.333).

“Rijetko kad sam jako zadovoljan, ali sada sam jako zadovoljan svojom izvedbom. Suci su me malo zakinuli ovaj put u finalu, trebao sam dobiti barem desetinku, dvije više. Nisam to ja rekao, nego svi drugi, jer sam stvarno napravio čistu vježbu, 5.5 start. Ali, negdje dobijem, negdje malo izgubim, nemam se što previše žaliti. Znam da će mi se to vratiti negdje gdje će biti važnije. Treći sam u ukupnom poretku SK i sretan sam što mi je to uspjelo. Za mene slijedi Svjetski kup u Osijeku za dva mjeseca, a onda Europsko i Svjetsko prvenstvo. Još ne znam na koje Svjetske kupove ću još ići, ali Osijek je siguran. Sad ću imati mali odmor, pa sve ispočetka”, poručio je Filip nakon finala.

Sada slijedi i kratka pauza od svjetske sportske gimnastike, a nove borbe kreću od 26. do 29. Svjetskim Challenge kupom u Varni, zatim Osijek 9. do 12. lipnja, pa Koper 16. do 19. lipnja…

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter