Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Najboljih hrvatski gimnastičar Filip Ude na svom 11. nastupu na Svjetskom prvenstvu ulovio je četvrto finale. Plasman među elitom na 50. Svjetskom prvenstvu koje se ovih dana održava u Japanu Ude je zavrijedio za vježbu na konju s hvataljkama za koju je dobio ocjenu 14.866. Ocjena je bila dovoljna da  Čakovčanin uhvati posljednje, osmo mjesto u kvalifikacijama koje vodi u finale. Time je dokazao svoju kvalitetu i da, kako on to voli izjaviti, u njegovim rukama ima još dinamita. "Zahvalio bi se svima koji su od početka uz mene. To su obitelj i treneri bez kojih ne bih tu bio, ali i Grad Čakovec, Međimurska županija, sponzori, svi koji me prate i s 35 godina. Mnogi su me otpisali, ali još uvijek sam među najboljima na svijetu. Mislim da je ovo finale jače od Olimpijskih igara u Rio de Janeriu" rekao je nakon kvalifikacija Ude i dodao kako bolju vježbu nije mogao napraviti. O očekivanjima za samo finale pak je rekao kako je sve moguće, ali da se prvo treba odmoriti. "Ne zamaram se previše time jer smatram da je ulazak u finale jednako medalji, ali kad sam već među najboljih osam dat ću sve od sebe pa što bude bit će" poručio je iz Tokija još uvijek vrući nakon nastupa najbolji sportaš Čakovca i Međimurja. Sa članom GK Marijan Zadravec Macan na dalekom istoku su i treneri Igor Kriajimski i Mario Vukoja koji brojna ograničenja koja postoje u Japanu zbog pandemije koronavirusa nakon ovog uspjeha ipak lakše podnose. Finale Svjetskog prvenstva u gimnastici na konju s hvataljkama na rasporedu je u subotu prijepodne po hrvatskom vremenu.

Fotografije: Mario Vukoja

 

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter