Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 500 650
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

 NEDELIŠĆE 21. TRAVNJA 2018. – 8. ATON KUP

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu, gimnastičkom natjecanju namijenjenom mladim gimnastičarkama i gimnastičarima iz rekreativnog programa kojima je to prvo ozbiljnije natjecanje. Nacionalni gimnastički centar Aton u Nedelišću na osmom izdanju Aton kupa „okupirali“ su osim brojnih natjecatelja i njihovi treneri, roditelji pa i cijele obitelji.

 

aton kup 2018 text 01
aton kup 2018 text 02
aton kup 2018 text 03

Aton kup se održava u pravim gimnastičkim uvjetima, a cilj je potaknuti nekog od vježbača da se iz rekreativnog prebaci u ozbiljno treniranje te da kasnije izraste u vrhunskog gimnastičara. Na svečanom otvorenju načelnik Općine Nedelišće Darko Dania kazao je kako je izgradnjom NGC Aton-a cijela općina počela živjeti gimnastiku. „Veseli me što je svake godine sve više natjecatelja, a Općina Nedelišće bit će dobar domaćin svim gimnastičarima“ rekao je Dania. Predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec naglasio je kako gimnastika doživljava svoj uzlet i rast popularnosti, a to potvrđuje podatak da se sve veći broj djece odlučuje baviti upravo ovim bazičnim sportom. Ujedno je zaželio i dobrodošlicu dvama novim članovima HGS-a, K.A.O.S-u iz Jastrebarskog i GK Umag. Domaćin natjecanja je GK Marijan Zadravec Macan, a sportski direktor čakovečkog kluba Mario Vukoja nije krio oduševljenje velikim brojem sudionika iz cijele države.  „Svako dijete koje se bavi ne samo gimnastikom već bilo kojim sportom je pobjednik“ izjavio je Vukoja. Najavio je i kako se vrlo ozbiljno razmišlja da Aton kup sljedeće godine traje dva dana jer zbog velikog broja sudionika organizacijske mogućnosti za jedan ovakav event u jednom danu su maksimalno iskorištene. „Angažirani su svi naši treneri i djelatnici Atona pa sve ide kao po loju“ rekao je.

aton kup 2018 text 04
aton kup 2018 text 05
aton kup 2018 text 06
 

Na 8. Aton kupu sudjeluje 100-tinjak članova Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan, a njihove rezultate možete pogledati OVDJE.

aton kup 2018 text 07

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 821 990
info@sgc-aton.hr

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

28
Svi2018

Volonteri u parku obilježili svjetski dan nepušenja

Peta ovogodišnja aktivnost "Volontera u parku" održana je danas u čakovečkom Perivoju Zrinski u samo...

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

30
Lip2018

Posljednje ovosezonsko natjecanje - Macan kup

200-tinjak članova GK MZ Macan sudjelovalo je danas na posljednjem ovosezonskom klubskom natjecanju.

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter