Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Ni tjedan dana nakon što je Filip Ude ušao u finale Europskog prvenstva njegov klupski kolega Marko Sambolec potvrdio je uzlaznu formu. Na kontrolnom treningu kojeg je Hrvatski gimnastički savez organizirao u Osijeku član GK Marijan Zadravec Macan za svoju vježbu na konju s hvataljkama dobio je ocjenu 13.500 i time osigurao nastup na turniru Svjetskog kupa u mađarskom Szombathelyu. 21-godišnjak je tako odlično zaokružio svoje nastupe u kolovozu jer je već početkom mjeseca u Lučkom napravio sjajnu vježbu i izborio plasman na Svjetski kup u Parizu. Naporan rad, ali i bolji zdravstveni karton omogućili su Sambolecu da pokaže svu raskoš svog talenta te mu tako osigurali odmjeravanje snaga s najboljima na svijetu. Sigurno mu na treninzima u čakovečkom Macanovu domu savjetom pomaže i njegov 15-godina stariji uzor i prijatelj, najboljih hrvatski gimnastičar Filip Ude. Posljednji uspjesi Samboleca potvrđuju i vrhunsku kvalitetu trenerskog dvojca Maria Vukoje i Igora Kriajimskog koji ovakvim rezultatima dokazuju vrijednost čakovečke gimnastike. U subotu 2. rujna u Zagrebu će biti održano posljednje izborno natjecanje za Svjetski kup u turskom Mersinu čime završava i CRO Gym liga. Marku želimo da se izbori i za taj SK čime bi zacrtani plan za ovu godinu ispunio gotovo u potpunosti. 

sambolec

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter