Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 311 078
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Mario Vukoja osigurao OI u Tokyu

U Bratislavi se od 29. studenoga do 2. prosinca održao interkontinentalni sudački seminar na kojemu je prisustvovalo 125 najboljih sudaca svijeta. Isti se održava jedan puta u četiri godine, na početku novog olimpijskog ciklusa i jedino se na njemu može dobiti prva kategorija, odnosno najviše sudačko FIG Brevet zvanje. Najbolji suci iz cijelog svijeta bore se za ulazak među 25 najboljih, jer naime samo prvih dvadeset i pet mogu zaslužiti prvu kategoriju.

Na istom je prisustvovao i glavni hrvatski sudac, međimurac i čakovčanec Mario Vukoja  koji je postignuo izvrsne rezultate. Sa prosjekom od 98,12 % svrstao se u Top 25 te će u narednom razdoblju od 2017. do 2020. godine biti sudac najvišeg statusa, prve kategorije. Ispit se sastoji iz tri djela ( teorija, praktični dio E gdje se sude greške,te praktični dio D gdje se sudi) težina vježbe. Sva tri djela Mario je odradio sa ocjenom excellent.

 score
Mario iza sebe ima Rio de Janeiro i Olimpijske igre gdje je bio kao gimnastički sudac najviše kategorije. To mu je bilo treće uzastopno suđenje na najvažnijem gimnastičkom natjecanju, ali po prvi put kao Brevet sudac - najviše sudačke kategorije u gimnastici. U ovom olimpijskom ciklusu sudio je tri svjetska i tri europska prvenstva, uz svjetske kupove i druga najveća međunarodna natjecanja. Dva puta je pohvaljen sa Letter of award FIG- za izrsno suđenje na SP u Glasgowu te na kvalifikacijama za OI.

uspjeh medimurskog sporta 2016 text

Ovim rezultatom možemo reći da Međimurje već ima jednog olimpijca.

Nakon Maria, početkom veljače, Tijana Tkalčec i te ostale hrvatske kandiadtkinje za Fig brevet zvanje, te Damir Fotak ,Igor Kriajimskii sa muškim djelom sudačke ekipe, početkom ožujka, također će na sudačke ispite koje će sigurni smo uspješno odraditi.

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 311 078
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 373 440
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter