Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 311 078
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Dvorana Nacionalnog gimnastičkog centra Aton u Nedelišću poznata je kao mjesto održavanja brojnih sportskih, ali i kulturnih te društvenih događaja. No, ovog ponedjeljka (5. veljače) Aton je doživio  jednu potpuno drugačiju, živopisnu i veselu manifestaciju.  Naime, Gimnastički kluba Marijan Zadravec Macan organizirao je tradicionalne Gimnastičke obiteljske maškare za svoje najmlađe članove, njihove roditelje i obitelji.

maskare 2018 text 01

Među roditeljima je bio i Jerko Treska iz Nedelišća koji je izjavio kako su on i supruga te dvije kćeri oduševljeni ovakvim načinom provođenja zajedničkog vremena. "Odlična ideja, lijepo se družimo i stvarno uživamo" poručio je. Mladi gimnastičari pokazali su veliku maštovitost i kreativnost pretvorivši se na kratko u najdraže likove iz animiranih filmova, priča i bajki. Pingvini, kuhari, gejše, bubamare, Hulkovi, Batmani i mnogi drugi likovi doslovce su okupirali veliku sportsku dvoranu.

maskare 2018 text 02

U cijelu priču uključili su se i  treneri gimnastičkog kluba koji su se maskirali u vještice i vještake.

maskare 2018 text 03    maskare 2018 text 04

Jedna od "vještica" bila je i trenerica Tanja Mesarić Novak koja je za maškare rekla kako su dugogodišnja tradicija koja  uvijek kod najmlađih naiđe na veliki odaziv. "Vidimo da se i roditelji vole maskirati što znači da je naša ideja oko obiteljskog-sportskog druženja naišla na plodno tlo" izjavila je. Istaknula je kako osim dobre zabave rasplesani sudionici gimnastičkih maškara mogu osvojiti i vrijedne nagrade.

Naime, stručni žiri ocjenjivao je najbolje maske, a kriteriji su osim kvalitete maske bili i korištenje materijala, vlastita izrada te plesna prezentacija. Od pedesetak maski žiri je najboljima proglasio gejše, kokice i pingvine. Nagrađeni, kojima su pripale vrijedne nagrade sponzora i godišnje besplatne članarine, kao i ostali sudionici gimnastičke obiteljske maškare, već su poručili kako će se ponovno okupiti sljedeće godine.

maskare 2018 text 05

 

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 311 078
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 373 440
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter