Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 311 078
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

U sklopu trodnevnog boravka u Međimurju i izmještanja ureda u Čakovec predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović posjetila je Nacionalni gimnastički centar ATON u Nedelišću.Predsjednicu su u hramu hrvatske gimnastike dočekali načelnik Općine Nedelišće Darko Dania, predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec, predsjednik Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan Željko Jakopec, sportski direktor Mario Vukoja i tajnik Marijan Vugrinčić.

predsjednica Aton 2016 text 01

Načelnik Dania poželio je predsjednici dobrodošlicu i poklonio joj je „međimurski ceker“ s tradicionalnim delicijama kraja između Mure i Drave. Predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec, ujedno i vlasnik NGC ATON predsjednici je rekao da je zbog centra drastično porastao broj djece koja se bave gimnastikom. Osim toga poboljšali su se rezultati hrvatske vrhunske gimnastike, osvajaju se medalje na velikim natjecanjima, a u Nedelišće za svoje pripreme odabiru brojne europske i svjetske ekipe dolaze na pripreme. Predsjednik kluba Jakopec upoznao je Grabar-Kitarović s programima kroz koje prolazi sve više djece. Istaknuo je da većina njih ili ostaje u gimnastici ili odabire neki drugi sporta, ali svi izrastaju u zdrave sportske osobe. Sportski direktor Vukoja pak se zahvalio čelnoj osobi države što je u svom zgusnutom rasporedu našla mjesta da posjeti ATON i Nedelišće. „Vaša potpora nam je veliki podstrek za daljnji rad“ kazao je Vukoja. Predsjednica je pohvalila odličnu organiziranost gimnastike u Čakovcu i Nedelišću za koje je rekla da su dobar primjer kako se treba raditi s najmlađima. „Vaš klub ima odličnu formulu kako se iz masovnosti može izvući vrhunski rezultat“ naglasila je predsjednica Republike. Grabar Kitarović razgovarala je i sa srebrnim olimpijcem Filipom Udeom kojemu je zaželjela sreću u daljnjoj karijeri i izrazila nadu kako će osvojiti još medalja za svoju domovinu. Usprkos brojnim protokolarnim obvezama odvojila je vremena i fotografirala se sa svim gimnastičarima u dvorani, od najmanjih vježbača i njihovih roditelja, reprezentativaca pa do trenera.

predsjednica Aton 2016 text 02

GALERIJA FOTOGRAFIJA

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 311 078
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 373 440
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter