Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 311 078
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Želite i vi biti dio ove sportske obitelji, postanite generalni, zlatni ili srebrni sponzor!

Prijedlog za zlatno sponzorstvo možete preuzeti kao PDF ili Word dokument.
Prijedlog za srebrno sponzorstvo možete preuzeti kao PDF ili Word dokument.

GENERALNI SPONZOR

sponzor euroherc

Euroherc osiguranje d.d. Zagreb od 1992. godine uspješno posluje na hrvatskom osiguravateljnom tržištu, kao prva i najveća osiguravateljna tvrtka osnovana privatnim kapitalom. Od 1997. godine drži drugi po veličini portfelj u Republici Hrvatskoj.

www.euroherc.hrwww.euroherc.hr

ZLATNI SPONZORI

sponzor ina

INA-Industrija nafte, d.d. (INA, d.d.) je srednje velika europska naftna kompanija. INA Grupa ima vodeću ulogu u naftnom poslovanju u Hrvatskoj te značajnu ulogu u regiji u istraživanju i proizvodnji nafte i plina, preradi nafte te distribuciji nafte i naftnih derivata.

INA je osnovana 1. sječnja 1964. spajanjem Naftaplina (tvrtke za istraživanje i proizvodnju nafte i plina) s rafinerijama u Rijeci i Sisku. INA Grupu čini više ovisnih društava u potpunom ili djelomičnom vlasništvu INA d.d. Sjedište Grupe nalazi se u Zagrebu, Hrvatska.

www.ina.hrwww.ina.hrsponzor podravka

Podravka je hrvatska prehrambena tvrtka sa sjedištem u Koprivnici. Proizvodi dobro poznat proizvod Vegetu, uz tisuće drugih proizvoda iz svog raznovrsnog kataloga.

www.podravka.hrwww.podravka.hr

 

sponzor aton

ATON - Nacionalni-gimnastički centar je najsuvremeniji sportski centar u Hrvatskoj na 5.200 metara neto korisne površine, a naša je intencija postati centralno mjesto priprema i natjecanja najboljih gimnastičara iz cijelog svijeta, ali i drugih sportaša koji se žele pripremati u vrhunskim uvjetima i po pristupačnim cijenama.

www.sgc-aton.hrwww.sgc-aton.hr

SREBRNI SPONZORI

sponzor medimurjeplin


Međimurje-Plin d.o.o. je distributer prirodnog plina za čitavo područje Međimurske županije i pokriva područje 22 općine i 3 grada koji su ujedno vlasnici Društva. Pokrivenost mrežom omogućava priključenje na plin 96 do 97% domaćinstava. Trenutno smo po prodanom plinu na četvrtom mjestu u Republici Hrvatskoj, iza Zagreba, Osijeka i Varaždina.

Svrha ove stranice je da naši sadašnji i budući korisnici saznaju uvjete našeg poslovanja i pružanja usluga, te da im se pruži mogućnost da daju sugestije, pohvale, primjedbe i pritužbe na naš rad.

www.medjimurje-plin.hrwww.medjimurje-plin.hr


sponzor erste

U sklopu svoje poslovne politike naša Banka nastoji od Vas, naših klijenata, biti prepoznata kao pouzdana institucija koja Vam pruža najbolju moguću uslugu na tržištu. U središtu svih naših nastojanja nalazi se klijent, za kojeg želimo da se u poslovanju s nama osjeća ugodno i zadovoljno. Da bi se ta politika mogla ostvariti iza nje mora stajati tim sposobnih ljudi s izraženim osjećajem za potrebe klijenta.

www.erstebank.hr

PRIJATELJI KLUBA

sponzor bukalelektronika

Ovlašteni distributeri tvrtke SCHNEIDER i GRUNDIG. Također su u ponudi i Sony proizvodi.
www.bukal.hr

sponzor logico

LOGICO je marketinška agencija koja nudi cjelovitu marketinšku uslugu: od marketinškog consultinga i postavljanja strategija marketinga i marketinškog planiranja, grafičkog i web dizajna, do zakupa medija i tiska promotivnih materijala.

Našim klijentima nudimo paletu kvalitetnih kreativnih rješenja za uspješnije komuniciranje s tržištem i potrošačima.

www.logico.hrwww.logico.hr

sponzor metss

METSS d.o.o. Čakovec, Žrtava fašizma 2/1, osnovan je 2003. godine i velikim trudom svih zaposlenika te povjerenjem kojega nam naši cijenjeni kupci pružaju sve ove godine, postao je vodeći međimurski trgovački lanac.

Rezultatima poslovanja svake se godine sve više približavamo rangu 200 najboljih poduzeća na području cijele Hrvatskoj. Naše trajno opredjeljenje je da svojim kupcima pružimo najkvalitetniju uslugu i ponudimo domaće, svježe, zdrave cjenovno povoljne proizvode.

www.metss.hrwww.metss.hr

sponzor tsh

Tvornica stočne hrane Čakovec svoju je proizvodnju započela 1971. godine kao radna jedinica u sastavu Čakovečkih mlinova. 1990. godine TSH postaje samostalno poduzeće, a 1992. godine postala je dioničko društvo u vlasništvu dioničara koji su većinom i danas djelatnici podozeća. U TSH danas radi 100-tinjak djelatnika, s time da se u vrijeme sezonskih povećanja potražnje krmnih smjesa zapošljava dodatan broj ljudi.

www.tsh-cakovec.hr

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 311 078
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 373 440
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter