Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

095 7020 877
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Na desetom po redu Svjetskom gimnastičkom kupu u Osijeku, među natjecatelji(ca)ma iz 30 zemalja Svijeta, Hrvatsku će predstavljati četiri gimnastičarke i petorica gimnastičara. U četvrtak (24. svibnja) od 15 sati u kvalifikacijama nastupit će Tijana Tkalčec i Ema Kajić na preskoku, Aurel Benović na parteru te Robert Seligman i Filip Ude na konju s hvataljkama. U petak (25. svibnja) također od 15 sati kvalifikacijske nastupe imati će mlade gimnastičarke Christina Zwicker (parter i greda), Tina Zelčić (greda) te aktualni svjetski prvak na preči Tin Srbić i finalist Europskog prvenstva u Cluju prošle godine Anton Kovačević, koji će također nastupati na preči.

sk osijek 2018 text 01

Nakon završetka kvalifikacija u dvorani Gradski vrt od 20,30 sati u Perivoju Kralja Petra Krešimira IV u Osijeku održati će se Javno izvlačenje startnih brojeva finalista na svih deset sprava. Finalna natjecanja na rasporedu su u subotu od 17 sati kada će se održati borbe za medalje na preskoku i dvovisinskim ručama za žene, te na parteru, konju s hvataljkama i ručama za muškarce. U nedjelju, finalna natjecanja počinju u 14 sati, a na rasporedu su finala na gredi i parteru za žene, te karikama, preči i preskoku za muškarce.

Uoči početka DOBRO World Cupa 2018. u dvorani Gradski vrt održana je press konferencija na kojoj su nazočili članovi hrvatske gimnastičke reprezentacije sudionici desetog po redu Svjetskog gimnastičkog kupa, donosi portal hgs.hrdonosi portal hgs.hr.

sk osijek 2018 text 02
sk osijek 2018 text 03

Tijana Tkalčec: 'Drago mi je što sam na desetom Svjetskom kupu u Osijeku kao što mi je bilo drago što sam nastupila i na prvom natjecanju u Gradskom vrtu. Mogu reći da je iz godine u godinu osječko natjecanje samo raslo i postalo prepoznatljivo natjecanje u svijetu gimnastike. Organizacija je odlična i gimnastičari rado dolaze ovdje i rado nastupaju.

Što se tiče mojeg zdravstvenog stanja, nadam se da se neće pogoršavati i da ću moći nastupiti bez problema i na ovom Svjetskom kupu i na ostalima na kojima smo planirali nastupati. Nadam se da ću uspjeti izboriti finale premda će biti odlična konkurencija. Drago mi je da ću nastupati u konkurenciji žive legende Oksane Chusovitine, žena je u veteranskim godinama, ali odlično radi i preskok i ostale tri sprave. Doista možemo joj skinuti kapu i vrijedi je doći vidjeti.

Filip Ude: 'U Osijeku sam 2014. godine prvi puta pobijedio na Svjetskom kupu. Imao sam zlato sa svjetskih kupova na parteru, ali nikada do tada na konju, uvijek sam bio maksimalno drugi. Pobijediti u Osijeku, pred domaćom publikom, je bio poseban osjećaj. Ove godine sam u dobroj formi, neopterećen sam, trebam odraditi najbolje što mogu. Konkurencija me ne zanima, znam da je tu Robi. Čuo sam da će nas doći gledati Miroslav Cerar. Nadam se kako ćemo mu pokazati kako se vježba na konju s hvataljkama.'

sk osijek 2018 text 04

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
095 7020 877
info@gimnastika-cakovec.hr
Podružnica Nedelišće
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
095 7020 877
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter