Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 311 078
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

S početkom nove školske godine, 05.09.2016., gimnastički klub Marijan Zadravec Macan u suradnji s NGC Aton u Nedelišću započinje novu sezonu treninga djece predškolskog i školskog uzrasta.

Gimnastički klub MZ Macan i ovog ljeta nastavlja održavati treninge tokom 7. i 8. mjeseca. Svi treninzi održavaju se u dvorani 'Macanov dom'.

U subotu, 04. lipnja 2016. u NGC 'Aton' održano je klubsko natjecanje 'Macan kup' u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici.

Nedelišće, 26. travnja 2016. – Filip Ude i tim predstavili projekt „Countdown to Rio“

Završile su kvalifikacije. Konačno! Svi ti treninzi, ozljede suze i znoj, sve smo to zaboravili onog trenutka od je Filip doskočio na preskoku i kada se na glavnom glavnom ekranu pojavio ukupni skor 85.599.
Brojka koja je značila - osvojili smo Rio.

Još samo par dana ostalo je do posljednjih kvalifikacija za OI u Rio.Najbolji međimurski sportaš i dvostruki olimpijac Filip Ude u utorak putuje u Rio gdje će pokušati izvaditi svoju treću olimpijsku vizu.

Svjetska gimnastička federacija (FIG) u srijedu 24.02.2016. u svojem sjedištu u Lausasane (SUI) izvršila je ždrijeb za kvalifikacije za OI. U tom ždrijebu našao se i dvostruki olimpijac Filip Ude koji će u Riu vaditi vizu za svoje treće OI.

Hrvatske gimnastičke reprezentacije, seniorska i juniorska u subotu će se okupiti u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton na jednom od kontrolnih treninga uoči početka nove sezone.

U Rijeci je prošli vikend održano 24. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe kategorije, te završnica Kupa Hrvatske na kojoj je nastupilo više od 400-ak natjecatelja koji su izborili svoj nastup.

Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan uspješno je završio još jednu gimnastičku sezonu. Na posljednjem natjecanju i prikazu rada koji je održani 27. lipnja u NGC Aton, mali gimnastičari i gimnastičarke..

Gimnastičari i gimnastičarke GK Marijan Zadravec Macan prisustvovali su u subotu, 21. lipnja, u Sisku na II. kolu Kup-a Hrvatske u sportskoj gimnastici, a domaćin je bio ŠGK Sokol Sisak. Ukupno je nastupilo oko 170 natjecatelja/ki a 21..

Na trećoj ovosezonskoj etapi svjetskog kupa, a koji se održao ovog vikenda u prelijepoj novoj sportskoj dvorani Stožice u Ljubljani,nastupio je i viceprvak svijeta na konju s hvataljkama Filip Ude.

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 311 078
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 373 440
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter