Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 311 078
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Gimnastičari i gimnastičarke GK Marijan Zadravec Macan prisustvovali su u subotu, 25. listopada, u Zagrebu na III. kolu Kup-a Hrvatske u sportskoj gimnastici, a domaćin je bio ZTD Hrvatski Sokol.

S početkom nove školske godine (08.09.2014.) gimnastički klub Marijan Zadravec Macan u suradnji s NGC Aton u Nedelišću započinje novu sezonu treninga djece predškolskog i školskog uzrasta.

Srebrni hrvatski olimpijac Filip Ude osvojio je Otvoreno prvenstvo Azerbajdžana. Na natjecanju u Bakuu održanom u novoj gimnastičkoj dvorani koja će slijedeće godine ugostiti 1. Europske igre, Filip je odradio odličnu vježbu na konju..

Nakon dugog i ne baš toplog ljeta, polako se je približila i nova školska godina. Samim time i pripremne aktivnosti u gimnastičkom klubu su na maksimumu. Iako su natjecatelji i natjecateljice trenirali praktički cijelo ljeto većina programa započet će sa treninzima 08.09. s početkom nastavne godine.

Gimnastički klub „Marijan Zadravec Macan“ organizator je 21. Prvenstva Hrvatske za sve kategorije i 12. završnica Kupa Hrvatske koje će se održati u Nacionalnom gimnastičkom centru "Aton" u Nedelišću.

Čakovečki gimnastičari i gimnastičarke gostovali su u subotu 12. studenog u Zagrebu na IV kolu Kupa Hrvatske u sportskoj gimnastici, a domaćin je bio Gimnastički klub „Novi Zagreb“.

Otvoreno prvenstvo Hrvatske u gimnastici koje je u subotu održano u dvorani "Aton" iskorišteno je kako bi se dodijelila Povelja Međimurske županije dvojici zaslužnih sportskih djelatnika - Stevi Tkalčecu i Zvonimiru Pavlicu.

Danas smo se svi zajedno popeli na Ivanščicu. Naš je klub za sve članove školskog uzrasta, njihove roditelje i simpatizere organizirao obiteljsku šetnju kojoj se odazvalo stotinu osoba. Zaljubljenici u prirodu i kretanje krenui su u 8 sati busom, kombijima i autima prema podnožju Ivanščice.

Posljednje ovosezonsko obiteljsko pješačenje organizirali smo na Ravnu Goru. Nas sedamdeset popeli smo se na 660 metara nadmorske visine i u planinarskom Filićevom domu se okrijepili uz grah i piće.

Ove sezone je GK Marijan Zadravec Macan za svoje najmlađe članove u programu Univerzalne sportske igraonice i škole koja se provodi u nedelišćanskom Atonu osigurao vrhunske poligone za razvoj motorike vrhunske proizvodnje Gymnova.

Predsjednik GK Marijan Zadravec Macan Stevica Tkalčec potpisao je aneks ugovora o sponzorstvu s direktorom Mesne industrije Vajda Vladimirom Mesarićem, čime je nastavljena dugogodišnja suradnja s najvjernijim sponzorom kluba.

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 311 078
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 373 440
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter