Adresa

Tome Massaryka 24

E-mail

info@gimnastika-cakovec.hr

Telefon

+385 (0)40 311 078
Tome Massaryka 24, Čakovec
Tel. +385 (0)40 500 650
info@gimnastika-cakovec.hr

Naši gimnastičari Tijana Tkalčec i Filip Ude natjecali su se na Europskom prvenstvu u gimnastici održanom u Berlinu. Odmjerio se 281 gimnastičar i gimnastičarka iz 39 zemalja, a Filip je u konačnici zauzeo..

I ovog ljeta će se u Nedelišću provoditi program Sportskog ljeta, namijenjen osnovcima od 1. do 8. razreda s područja općine Nedelišće. Kampovi s devet sportova trajat će od 28. lipnja do 20. kolovoza, a odvijat će se u Sportsko-gimnastičkom centru Aton.

Danas (17. lipnja) je u sjedištu Sportsko-gimnastičkog centra Aton u Nedelišću potpisan Sporazum o dodjeljivanju naslova Nacionalni gimnastički centar, kojem je svjedočilo 70-tak uzvanika i gostiju iz svijeta sporta i društveno-političkog života Hrvatske.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta priredilo je svečanost u prigodi dodjele najviše državne nagrade za sport "Franjo Bučar". Godišnju nagradu - plaketu i novčani iznos - primio je i naš srebrni olimpijac Filip Ude.

U Sportsko-gimnastičkom centru Aton u Nedelišću ovih dana je, na zajedničkim pripremama, boravila hrvatska gimnastička reprezentacija. U istoj je prilici osječki gimnastičar Robert Seligman..

Naša Tijana Tkalčec je na turniru Svjetskog kupa u Dohi (Katar) osvojila srebrnom medaljom. U istoj je dvorani prošle godine osvojila broncu. Tijana je na preskoku u kvalifikacijama dobila ocjenu 13.687.

Filip Ude preuzeo ključeve Mazde 3 - Ako pobjedničke priče idu ruka pod ruku, onda je spoj čakovečke tvrtke Start - Mazda i našeg srebrnog olimpijca Filipa Udea njihov nastavak. Danas (9. ožujka) je ta suradnja postala zvanična.

Predsjednik Vlade Ivo Sanader upriličio je 1. rujna prijem za olimpijce, osvajače olimpijskih odličja - gimnastičara Filipa Udea, streljačicu Snježanu Pejčić te taekwondoašice Martinu Zubčić i Sandru Šarić.

Sponzori kluba

O klubu

logo macan admin

Svojim kontinuiranim, upornim i kvalitetnim radom ovaj Klub stekao je status jednog od najuspješnijih Klubova u Republici Hrvatskoj što je u konačnici rezultiralo najvećim uspjesima hrvatske gimnastičke povijesti, koja, nažalost, od njezinog osamostaljivanja nije bila prisutna na međunarodnim natjecanjima i nije imala svoje predstavnike na Europskim i Svjetskim prvenstvima kao ni na Olimpijskim igrama.
U Klubu u ovom trenutku vježba preko 400 djece, s njima radi desetak trenera od kojih je šestero u stalnom radnom odnosu.

Naša lokacija

Gimnastički klub MZM
Tome Massaryka 24, Čakovec, HR-40 000
+385 (0)40 311 078
info@gimnastika-cakovec.hr
SGC Aton
Josipa Marčeca bb, Nedelišće, HR-40 305
+385 (0)40 373 440
gkmacan@gmail.com

Blic vijesti

23
Svi2018

Najmasovnije gimnastičko natjecanje u Hrvatskoj

Rekordnih 550 natjecatelja iz cijele Hrvatske sudjeluje na 8. Aton kupu

27
Lip2018

Termini treninga tokom ljetnih praznika

Termini treninga za mjesec srpanj 2018.

10
Srp2018

Rekordan odaziv i na kamp iz gimnastike

13-tu godinu za redom kamp iz gimnastike provodi Gimnastički klub Marijan Zadravec Macan

29
Kol2018

Upisi u novu sezonu 2018/2019 - GK MZM

Upisi u programe Gimnastičkog Kluba Marijan Zadravec Macan: Mala škola i škola gimnastike, Univerzal...

Pozivamo Vas da se uključite u programe

Baby Gym

Namijenjen je bebama od rođenja pa do 15 mjeseci starosti.
Radi se o psiho-motoričkim vježbama koje pomažu razvoju djeteta.

Mala škola gimnastike

Dva treninga tjedno od 45 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“. Usvajanje i usavršavanje osnovnih elemenata.

Škola gimnastike

Gimnastička škola za dječake od 1. do 8. razreda osnovne škole. Dva treninga tjedno od 90 minuta održavaju se u gimnastičkoj dvorani „Macanov dom“.

Sportska igraonica

Dva treninga tjedno od 40 minuta održavaju se u sportsko – gimnastičkom centru „Aton“. Elemente gimnastike i atletike djeca rade uz pomoć roditelja.

Ukoliko imate pitanja možete se poslužiti ovim kontakt obrascem.

Nemojte ništa propustiti!
Prijavite se na naš newsletter